Reportaj TV

O echipa a postului ACASA TV, de la emisiunea Povestiri adevarate, a realizat un material video despre cazul meu. Le multumesc inca o data pentru acest lucru si va prezint mai jos materialul video, precum si articolul postat pe site.

O singura clipa amara iti poate fura intreaga viata. Asta a simtit si Eugenia, in momentul in care a aflat ca are o tumora. A muncit pe branci pentru fiica ei, care astazi are 17 ani si pentru mama ei batrana si bolnava.

Viata ei era cu totul altfel candva. Era profesoara de limba romana si se descurca binisor, cu salariul pe care il primea. A fost insa nevoita sa se pensioneze pe caz de boala si sa traiasca, impreuna cu fiica si mama, din 6 milioane de lei vechi. Acum, e cum nu se poate mai rau: ca sa traisca, trebuie sa mearga in strainatate si sa faca o operatie care o costa, insa, 40.000 de euro.

Viata Eugeniei nu a fost niciodata usoara. Sotul ei a parasit-o pe cand era studenta in anul 3 de facultate, lasand-o singura cu un copil mic de crescut. Dar nu s-a plans niciodata. A lucrat ca profesor de limba romana la o scoala din Targu Ocna si a reusit sa se descurce fara sa ceara niciodata nimic. De curand insa, viata i-a dat o lovitura mult mai puternica.

Dupa operatie, Eugenia a aflat cumplitul diagnostic: tumora pe creier. Eugenia trebuia sa mai faca o interventie chirurgicala, dar a avut un soc cand a vazut cu ochii ei care sunt riscurile acestei operatii in Romania.

Eugenia nu-si permite sa riste in privinta operatiei. Daca s-ar intampla ceva cu ea, mama ei bolnava si Lucia, fiica ei, ar ramane singure pe lume, fara niciun ajutor. Datorita fostilor elevi, profesoara de limba romana a reusit sa stranga 6 mii de euro, dar suma este mult prea mica pentru interventia chirurgicala din strainatate, care i-ar salva viata.

Viata mamei si fericirea fiicei sale depind acum doar de cei care o privesc acum si ii asculta povestea dureroasa.

Sa o ajutam sa traiasca! Fieacare banut conteaza!

CONTURI:
TITULAR CONT: RADUCEA EUGENIA DANIELA
BANCA: BCR
SUCURSALA: TARGU OCNA, JUD. BACAU
RON: RO 16 RNCB 003 101 399 057 000 6
EURO: RO 86 RNCB 003 101 399 057 000 7
COD SWIFT: RNCB RO BU

TELEFON DE CONTACT: 0756 987 570

Reclame

One response to “Reportaj TV

  1. Doamna am ajutat si eu cat am putut atat financiar cat moral si prin intermediul internetului dand FWWRD la mailul primit de la grupul nostru de „master audit” si postand pe pagina de facebook.
    Nu sunteti singura in demersul Dumneavoastra si va urez sa aveti multa putere de lupta si credinta ca totul va fi bine. Multa sanatate ii urez fiicei D-neavoastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s