Mesaje de incurajare

Daca aveti un mesaj de incurajare pentru mine, il puteti scrie aici intr-un comentariu.

Totodata, pot fi contactata la adresa de email sufletpentruviata@yahoo.com sau la numarul de telefon: 0756 987 570.

Mesajele voastre de incurajare conteaza foarte mult, in aceste momente grele! Va multumesc!

7 responses to “Mesaje de incurajare

  1. sa va ajute bunul Dumnezeu sa treceti cu bine peste acest necaz

  2. Curaj, Daniela! Dumnezeu nulasa oamenii buni la greu.
    Am vazut copii in stare grava si supusi unor operatii de neinchipuit pentru Romania, si uneori cu totul noi chiar si pentru medicii din strainatate. Ei au reusit! si tu o poti face!
    Fii optimista ca totul se va sfarsi cu bine, curand!!!

  3. Sunt paralizata de uimire.In toti anii acestia n-am stiut nimic de dvs.,dar n-a trecut o zi in care sa nu ma urmareasca modelul profesorului serios,riguros,perseverent,doct care sunteti.N-am scris un rand cu creta la tabla,n-am vorbit despre o lectie elevilor mei fara sa am in minte tinuta dvs.academica care innobila un biet liceu de targ provincial…Ce lumina poate fi mai puternica decat aceea pe care ati lasat-o in mintea si in sufletul unor tineri?Fie ca ea sa se intoarca acolo de unde a izvorat cu forta sufletului bun care s-a ,,risipit”. Si ce bine stiati sa ma intoarceti de pe cai ratacite!Spuneati ,atunci cand abondonasem ,din lene,munca la revista scolii:,,Silvia,sa-mi spui daca vrei sa te duci la o facultate de suruburi!”Si azi,cand ma ratacesc,vorbele astea rasuna greu si imi dau puterea sa o iau de la capat.N-as vrea sa fiu patetica,dar nu ma gandisem ca suferinta dvs.o voi percepe atat de intim(o noapte in ropot de lacrimi asa cum n-au mai curs de cand a murit tata).NU STIU CUM SA VA SPUN CAT DE MULT INSEMNATI PENTRU MINE,CAT DE MULT AS VREA SA VA AJUT……Spuneati ca ati vrea sa transformati cuvintele in obiecte pt.a va exprima recunostinta.Draga mea doamna profesoara, ,,risipiti” in noi si suferinta ,asa cum o faceati cu literatura…O sa incerc sa va ajut concret organizand cumva o actiune umanitara.Sunt SILVIA BUCUR(azi SAVA),fosta eleva ,PROMOTIA 1995-1999.Eu sunt profesoara de limba romana la C.N. EMIL RACOVITA,in Bucuresti.adresa e-mail:silbucuri@yahoo.com .SA FITI PUTERNICA!NICIUN DUMNEZEU NU POATE FI ATAT DE NEDREPT!DACA AJUNGETI IN BUCURESTI ,LA SPITAL,NEAPARAT SA IMI DATI DE STIRE.VREAU SA STITI CA SUNT ALATURI DE DVS.

  4. Nicoleta Mihalache

    Am ramas incremenita cand am gasit, din intamplare, pe internet, povestea d-voastra. Nu e drept ca oamenilor cu adevarat valorosi sa li se intample asemenea lucruri. V-ati remarcat intotdeauna prin demnitate, seriozitate si un inalt nivel cultural.
    Sunt plecata de multi ani din tara, nu mai stiam nimic de d-voastra, dar sunteti una din putinele cadre didactice din Targu Ocna careia intr-adevar ii pastrez mult respect.
    Capul sus! O sa vedeti ca o sa reusiti! Oamenii cu adevarat valorosi merita sa traiasca si asa va fi si in cazul d-voastra.
    Va pup!

  5. Iti doresc din toata inima sanatate, sa poti fi alaturi de fetita ta si toti cei dragi tie.

  6. Dumnezeu e Bun si Sfant ai nadejde si ancredere si eu am avut mereu si ma ajutat am trekut prin multe ku ajutorul Lui Domnul sa te binekuvanteze

  7. Ioana Costas ( Danaila)

    Doamna Profesor,
    imi pare nespus de rau ca nu ati reusit sa adunati suma de care aveti nevoie. Dar cred cu tarie ca nu trebuie sa va pierdeti increderea in Dumnezeu.
    Chiar daca viata a fost nedreapta cu dvs, va rog din suflet sa nu va descurajati, si sa fiti convinsa ca toti va iubim si va respectam, si suntem alaturi de dvs .
    Multa sanatare su putere va doresc!

    Ioana Costas ( Danaila )

Lasă un comentariu